[PL] Kto nie gra w VF, ten brudas. Dobra?

Discussion in 'Local Scene' started by 40i4, Aug 7, 2005.

1. paulosowski

paulosowski Active Member

Re: [PL]gra ktos bo sie nie moge opedzic od mozliwosci sparingu

no ba:) ja pocinam czasami jeszcze w starusienka 1 czesc na pc...mysle ze na bank na ps3 psygnosis wyda kolejna czesc. jednak zadna z dotychczasowych czesci nie pobije wipeout fusion. kumpel twierdzi ze 3 czesc jest da best, ale on prawie wogole nie gral w fusion wiec sie nie zna /versus/images/graemlins/wink.gif

2. ZSS

ZSS Well-Known Member

Christmas friendly VF (survey)

Howdy fellas. Unicorn came up with the idea of having a friendly VF session sometime after the Christmas. Say a few days in the week from Monday December 26th. This post is meant as a humble proposal of possible gathering.

It would take place in Brno or near surroundings. According to how many ppl would be insterested in joining, if any. A post like "no way" or "count me in" would be a great help. Thanks!

3. GLC

GLC Well-Known Member

Re: Christmas friendly VF (survey)

no way

Seriously though... VF is very dead here, though I think some of the people that leave not too far from Brno might come - just don't hold your breath. I'd skip such gathering if I were you, just waited for VF5 and organize a really nice one. Just my thought.

4. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

i think too :p heheh
    dobra, bo tu taki dzien... a ja zar i jeszcze tutaj jedno: /versus/images/graemlins/wink.gif tuje... cham, cham, cham ze mnie...i w dodatku pniak

cough...
    ze 2 tu: /versus/images/graemlins/wink.gif /versus/images/graemlins/wink.gif
    Chcialem przywalac pamiec wybitnej osoby, zasluzonej osoby dla sceny VF w polsce w tym bardzo refleksyjnym dniu, mozne nawet za bardzo refleksyjnym? nie, w sam raz jest refleksyjny...
    Wielkiego gracza, zwali go Byczym, ale nie ze wzgledu na umiejetnosci jakie posiadal, bo ich nie mial wcale jak wszyscy w tym kraju, ale ze wzgledu na.. ?? yhy, nie wiem tego /versus/images/graemlins/laugh.gif
    e byczy, stara cioto, napisalbys czemu awansem o sobie piszesz byczy /versus/images/graemlins/smile.gif
    e, no... kto wymyslil swieto zmarlych, rozumiem zeby wymigac sie od pracy i cza miec powod ale od razu zmarlych sie czepiac??? zdechl to zdechl, jebac go...
    skup my sie na zyjacych, a moze zmartwychstanie jak juz rozczaruje sie brakiem szumu w kolo jego osoby /versus/images/graemlins/wink.gif

dam troche jeszcze tych oczek zeby nie bylo...
    /versus/images/graemlins/wink.gif /versus/images/graemlins/wink.gif /versus/images/graemlins/wink.gif

jeszcze tu...
    /versus/images/graemlins/wink.gif

/versus/images/graemlins/wink.gif

5. GLC

GLC Well-Known Member

E, ziomy, co jest... Mielismy podobno pobijac/bic Finlandie, a tu dupa... Zapodawajcie cos... Bo nuda...

6. paulosowski

Ok, to moze ja....jestem strasznie obrzarty i ledwo pisze na klawiaturze. aha no i musze po swietach reklamowac sc3 bo namco zjebalo sprawe i wydalo wadliwa gre...

7. GLC

GLC Well-Known Member

Ale np. wadliwy nosnik czy taka zjebana gra po prostu? Idziesz do sklepu, zeby ci zwrocili kase? /versus/images/graemlins/smile.gif Z tego drugiego powodu to moze nie przejsc... /versus/images/graemlins/wink.gif

P.S. Ej, gdzie ten watek Finlandii sie podzial? Uciekli HA HA HA

P.S.2 To teraz zostalo pobic Grecje, oni duzo nie maja...

P.S.3 Wyczajcie ile odpowiedzi maja niektore watki w Jamboree... kurwa 2800, spamerzy...

8. paulosowski

Chodzi o to ze w tym trybie strategicznym nie mozna sejwowac. jakas wada gry. podobno to samo bylo w wersji ntsc

9. paulosowski

wyskakuje ze save is corrupt i nie chce sejwowac. ktos sprawdzil ze gdy skasujesz z memorki jakis sejw (inny niz sc3) to zostaje automatycznie uszkodzony sejw sc3 . mega z dupy i bardzo sie na to wkurzylem. nie tylko u mnie tak jest, ale takze u mojego kumpla i paru jeszcze z forum extreme tez ma ten problem

10. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

no ale zeby takie ostre slowa i to w swieta pod /versus/images/graemlins/wink.gifadresem zapracowanego namco? ty egoisto, daj im odczuc co to znaczy "spokojne swieta", beszta ich bo on sobie nie moze zasejwowac /versus/images/graemlins/wink.gif
    pomyslales bydlaku jak trudno jest zrobic gre , ha? /versus/images/graemlins/wink.gif

wstydz sie, wstydz sie! /versus/images/graemlins/wink.gif

pm
    myslalem ze dostane pod choinke VF5 ale jak co roku skonczylo sie na placzu i zasikanym dywanie ...
    i jak ja mam byc normalny skoro tak gra sie na moich emocjach /versus/images/graemlins/tear.gif

11. paulosowski

bydlaku? you bitch... /versus/images/graemlins/wink.gif

12. GLC

GLC Well-Known Member

Co robicie na sylwestra? /versus/images/graemlins/laugh.gif

13. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

ja ide grac w gume z kolegami albo poskacze na skakance,
    ale jeszcze nie wiem z ktorego bloku /versus/images/graemlins/smile.gif . sam nie weim takie atrakcje i jak na zlosc nie moge ich pogodzic... . co zrobic? pomozcie. /versus/images/graemlins/laugh.gif

A na powaznie to mam nadzieje cos wypic do stu tysiecy beczek rumu, bo nic tylko szkola i szkloa , zapomnialem juz w ktora strone sie butelke odkreca /versus/images/graemlins/confused.gif a moze nigdy nie wiedzialem? nie wazne...
    chcialem sie upic jak lump z pod sklepu ale mama )czy moze tata? nie wiem bo nie rozrozniam ich( cos wspominala ze zabiera mnie do szeratona{?> a tam na takie czynnosci zle patrza, nie wiem o co jej chodzilo, bo odkad wprawila sobie te brylantowe zeby ani troche jej nie rozumiem /versus/images/graemlins/smile.gif

PS

14. paulosowski

Ja robie u siebie impre...schlam sie jak nigdy /versus/images/graemlins/laugh.gif

15. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

dobra napisze prawde...
    schlam sie u siebie lub
    schlam sie u kolegi lub
    schlam sie u brata lub
    nic nie zrobie
    ale raczej ostanie bo mam jakies krwawienie z dziasel i nie moge pic alkoholu bo nawet po malej ilosci tego oglupiacza dostaje faze i bola mnie zatoki, cala glowa tak od polowy. o.

16. paulosowski

[ QUOTE ]
    40i4 said:

mam jakies krwawienie z dziasel i nie moge pic alkoholu bo nawet po malej ilosci tego oglupiacza dostaje faze i bola mnie zatoki, cala glowa tak od polowy. o.

[/ QUOTE ]
    Coz...bywa...Milego sylwestra w NOT'cie /versus/images/graemlins/wink.gif

17. GLC

GLC Well-Known Member

dupa?

No to Happy New Year. /versus/images/graemlins/wink.gif Forum PE oczywiscie nie zyje jak zwykle... :p

18. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360
    Re: dupa?

start tresc 'wlasciwa':
    potwiedzam.
    koniec tresc 'wlasciwa''

start tresc 'strata czasu'
    //napisalem to bo nie chce sie uczyc a musialem sie czyms zajac :| )

a ja jak niezwykle nie bede bronil ucisnionych...
    napisze ze to forum jest znowu ZJE-BA-NE i jestem swiadomy tego co mowie, droga pani redaktor. akcje wokol forum psx przechodza juz ludzkie pojecie...
    -czyli to bedzie juz jakas religia?
    -a skad ja mam to wiedziec?! nie mam ochoty juz tam wchodzic ale i tak bede to robic, bo-taki-jestem. ahahah!!! ahahah!
    ,uwielbiam marynowane grzybki
    ,Nasz Podly Polski 'Rum'... tak sie sklada ze mam troche przy sobie moze sie ktos poczestuje? /versus/images/graemlins/laugh.gif
    ...
    Rozlalas!! /versus/images/graemlins/mad.gif
    ...
    chwila mija w grobowej ciszy...
    i nagle !! wpada na genialny pomysl ratujacy caly ten syf ktory spowodowala ta nierozgarnieta kobieta o niebalnalenj urodzie jak na raszple z tvp ...
    -przesunac sie ja to wyssie /versus/images/graemlins/cool.gif
    tlum: 'yeah!'
    redaktorka: 'ale to jest na moim dekoldzie! deklot sie mowi przez ty czy ...?' /versus/images/graemlins/wink.gif
    on w miedzyczasie wykonuje [K]+[G] (release [G] after cos tam... ) /versus/images/graemlins/laugh.gif
    i ratuje kazda kropelke
    tlum sie bawi, brawo bije, wszyscy szczesliwi w tle Roman z LPR placze ze szczescia, kolejne dziecko w drodze a z nim penizaki z becikowego...
    PROSZE PANSTWA COZ ZA SPEKTAKl!!!!
    sa i kwiaty od publicznosci, flesze , muzyka..., ktos krzyczy 'roman pocaluj mnie' /versus/images/graemlins/laugh.gif

koniec tresc 'strata czasu'

//obiad mi stygnie /versus/images/graemlins/cool.gif
    no i wystygl /versus/images/graemlins/frown.gif

19. paulosowski

eeeeeh, no i po imprezie, nowy rok - nowe postanowienia i zadania.Anyway, bylo ostro, kac tez...
    p.s. choojowo sie gra w bijatyki na kacu /versus/images/graemlins/wink.gif

20. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

bo bijatyki sa chujawe...
    ja gram w Virtua Fighter /versus/images/graemlins/laugh.gif

Share This Page

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice