[PL] Kto nie gra w VF, ten brudas. Dobra?

Discussion in 'Local Scene' started by 40i4, Aug 7, 2005.

1. paulosowski

paulosowski Active Member

Re: [PL]gra ktos bo sie nie moge opedzic od mozliwosci sparingu

A nie ma pelnometrazowego anime VF? tylko odcinkowy?
    GLC a jak wypada animacja postaci podczas walk? Jak jest taka jak np. w Street Fighter to OK, a jak jest taka jak w Tekken anime to do bani /versus/images/graemlins/frown.gif

2. byczy

byczy Well-Known Member

ale jajca forum PSXa odblokowali, normalnie szok!!

EDIT:
    Chlopaki, ale to wcale nie znaczy ze nie mozecie juz tutaj pisac. Wcale wam nie zabraniam /versus/images/graemlins/wink.gif

3. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

spoko, ja bede pisal tutaj ....
    tylko jeszcze nie wiem co /versus/images/graemlins/smile.gif

hmm... . moze tyle na fatalny poczatek:)

4. byczy

byczy Well-Known Member

Nagralem fajty z GK w 60 Hz, dzis jak mi przyjdzie HDD80 GB /versus/images/graemlins/laugh.gif to zrzuce na kompa. Tylko kto to bedzie chcial ogladac?? Tak popatrzylem to.. rzenada, juz lepiej by bylo jakbym jakiegos fajta z CPU nagral ladniej by wygladalo /versus/images/graemlins/smile.gif
    Jak Wacha do mnie wbije to postaram sie niezapomniec czegos nagrac ladnego.

5. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

tylko zeby byly akcje jak te od Chibity
    (bieganie po scianach , potem dla relaksu szadzenie sabaki i inne zagrania ktore powoduja u mnie zaklopotanie nocne/poranne /versus/images/graemlins/wink.gif )

6. byczy

byczy Well-Known Member

Zobacze co da sie zrobic /versus/images/graemlins/wink.gif, ale tak jak chibita, to, hymm.. no wiesz, ten, ekhem... LEPIEJ /versus/images/graemlins/laugh.gif;)

7. paulosowski

Forum psx extreme odzylo, to teraz nawet spamu nikt tu nie wypisuje...cholera a taka fajna okazja aby sie wyzyc - przeciez nikt na tym forum nie zna naszego kochanego jezyka /versus/images/graemlins/smile.gif

8. Cephiros_VII

Cephiros_VII Well-Known Member

No co wy chlopaki..... forum psx extreme odzylo to nie znaczy ze forum VFDC musi umrzec /versus/images/graemlins/smile.gif

9. paulosowski

Chyba jednak znowu zdechlo... /versus/images/graemlins/tear.gif

10. Cephiros_VII

Do czasu nastepnej awarii forum psxextreme... /versus/images/graemlins/lol.gif

11. byczy

byczy Well-Known Member

Juz sie zwiesilo. Mimo tego itak juz prawie nikt tu nie zaglada, ja z nudow zajrzalem /versus/images/graemlins/frown.gif
    Chyba nie pobijemy finow w postach /versus/images/graemlins/frown.gif
    Chory jestem teraz, troche chujowo sie czuje /versus/images/graemlins/frown.gif
    Same smutne buzki wysylam /versus/images/graemlins/frown.gif

12. paulosowski

Przeczytajcie sobie relacje z tgs 2005:sega future z yuji naka na czele. Pisze tam wyraznie ze wszystkie prezentowane gry segi, najpierw ukarza sie na arcade a potem szybko na konsole ps3.

13. Cephiros_VII

[ QUOTE ]
    PawelO said:
    .... najpierw ukarza sie na arcade a potem szybko na konsole ps3.

[/ QUOTE ]

Ciekawe jak szybko bedzie to 'szybko', wole chwile poczekac i dostac troche bonusow. Poza tym powinni spedzic troche czasu na testowaniu gry bo vf4evo wydali chyba troche za szybko (duzo bugow).

cos za duzo troche w tak krotkiej wypowiedzi pisemnej, ale nie chce mi sie zmieniac ani troche tego textu. /versus/images/graemlins/smile.gif

14. paulosowski

Z nudow zapytam- czy dalej meczycie vf4evo?mi sie juz troche znudzila i pogrywam tylko od czasu do czasu...w zasadzie to czesciej wlaczam t5, bo mam z kim w to grac.Ale jak pomysle sobie o vf5, to normalnie krew zywiej plynie;)Niestety jeszcze sobie poczekamy...

15. Cephiros_VII

Dla mnie VF4evo jest nadal "jazda obowiazkowa" a w T5 bym se za gral jak bym mial.

16. paulosowski

Tekken 5 jest spoko, juz sie przyzwyczailem do systemu, a nawet pare rzeczy bym przeniosl do virtuy. No i w koncu mam zywych sparring partnerow, bo w virtue to nikt nie chce grac...zupelnie nie wiem dlaczego...

17. Cephiros_VII

Teraz tez gram w GT4, chyba nawet wiecej niz w VF. Dopiero 350 samochodow odkrylem dla trybu Arcade. No i jeszcze Foto Mode....... najlepszy patent jaki kiedykolwiek widzialem... mam nadzieje ze w GT5 tez bedzie, a wtedy foty beda wygladac jak rzeczywiste zdjecia. A na razie jaram sie filmikiem z VF5 HD-TV to jest SLICZNE.

18. Cephiros_VII

Teraz tez gram w GT4, chyba nawet wiecej niz w VF. Dopiero 350 samochodow odkrylem dla trybu Arcade. No i jeszcze Foto Mode....... najlepszy patent jaki kiedykolwiek widzialem... mam nadzieje ze w GT5 tez bedzie, a wtedy foty beda wygladac jak rzeczywiste zdjecia. A na razie jaram sie filmikiem z VF5 HD-TV -- to jest SLICZNE.

19. paulosowski

Ten filmik z vf5 hd -tv jest jakis inny niz ten starszy z jammy? jak tak to zapodaj linka...btw jedyne scigalki jakie toleruje to seria wipeout /versus/images/graemlins/smile.gif

20. Cephiros_VII

Filmik jest ten sam ale ma duzo wieksza rozdzielczosc 1280x720.
    Link: http://222.122.42.71/tgs/hdv/ruliweb_hdv_vf5.wmv

WipeOut tez lubie, mialem na Sege Saturn WipeOut 2098 (czy jakos tak) nie bylo trybu dla dwuch graczy wiec z bratem scigalismy sie na zmiane w time attack. /versus/images/graemlins/laugh.gif Mam nadzieje ze ps3 dostanie jakiegos nowego wipeout'a bo to chyba najfajniejszy future racer jak powstal.

Share This Page

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice