[PL] Kto nie gra w VF, ten brudas. Dobra?

Discussion in 'Local Scene' started by 40i4, Aug 7, 2005.

1. byczy

byczy Well-Known Member

Re: [PL]gra ktos bo sie nie moge opedzic od mozliwosci sparingu

Przez rok czy ilestam mialem tylko jednego posta, albo dwa. Teraz w ciagu tych max 2 tygodni bede mial juz 38.
    Jak bede mial 840 to bede zgrywal hojraka i wszystkich beszta( wrazie skojazen, to tylko taki dowcip sytuacyjny /versus/images/graemlins/smile.gif)
    Ha 40i4 niejaki doktor od zlamanych serc poparl Duck'a, ten bedzie mocny w sadarzach teraz, a reklamowke wyborcza tez mial chwytajaca(ale nie ze mna te numery donald!!) i calkiem mocna, potem jakas inna kaczka zrzynke z tego robila, zreszta nawet dzisiaj widzialem podobna borowki jakiejs. Zreszta po co ja to pisze, mnie przecierz to wali /versus/images/graemlins/laugh.gif

2. GLC

GLC Well-Known Member

Tej, z tym 840 to do kogos konkretnie rozmawiasz? /versus/images/graemlins/laugh.gif

40i4: ja tam w ogole nie widze, zeby ktos to auto prowadzil... Taka beema widmo

3. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

a to zle firycku...
    musisz isc oddac glos na Profesora!
    zarutje tylko nie na tego hama co dzieci nawet robic nie umie...
    jak zaglosujesz na cimoszewicza do bedziesz rowny dzwon (cokolwiek to oznacz /versus/images/graemlins/smile.gif )
    ale ja nie ponosze odpowiedzialnosci za jego ewenetualne wybryki podczas sprawowania wladzy...

GLC: autopilot z baba za kolkiem /versus/images/graemlins/smile.gif niemiecka technologia...respekt dla nich
    kurna taki ruch sie tu zrobil ze ledwo co odpisalem a juz musialem edytowac zeby nie nowego pisac:) bo byl juz nieaktualny...

4. lotrzyna

lotrzyna Well-Known Member

Jak nie ?? mi trybi idealnie ? (lol mam nadzieje, ze nie z jakis plikow tymczasowych czy cos :p)
    A i jeszce dobrze by bylo to skopiowac ten 2 polski topic /versus/images/graemlins/laugh.gif to bysmy sie do "finlandczykow" /versus/images/graemlins/laugh.gif troche zblizyli /versus/images/graemlins/smile.gif no ale zabojadow lyknelismy z miejsca do koreancow niedaleko...
    A co do stylu tej mlodej z filmiku to jakos mi sie jej stroj i to krecenie sie z FightersMegamix czy jakos tak skojarzylo :p
    Napiszcie czy juz trybi ten jpg
    tu pare innych jezeli zadzialaja

5. GLC

GLC Well-Known Member

A Duck to do mnie napisal Osobisty List! Ze prosi o moj glos i tak dalej. Znaczy chyba, do dalej nie czytalem. List wyjebalem, szkoda, moglem puscic na allegro albo cos.

Update: A idz pan w dick z tymi samochodzikami... /versus/images/graemlins/laugh.gif

6. lotrzyna

No wiec jak z tymi sparami bo jakos ten fakt przeszedl nie zauwazony ? /versus/images/graemlins/laugh.gif

7. GLC

GLC Well-Known Member

[ QUOTE ]
    lotrzyna said:

No wiec jak z tymi sparami bo jakos ten fakt przeszedl nie zauwazony ? /versus/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Odwolane chyba? Krowiak z kims sie tam umawial, ale przepadlo w tloku. /versus/images/graemlins/smile.gif

8. byczy

byczy Well-Known Member

E no wasze wypociny ubiegly moje!!! Kurwa no!!
    A termin zlotow u mnie konczy sie z dzisiejszym dniem /versus/images/graemlins/frown.gif - jutro wraca tesciowa i 2 malolaty(no dobra tylk jedna malolata, GLC wie ktora:) , bo ta droga to juz po 18)
    Do pazdziernika ja pupy tez dalej niz do lublina nie rusze, bo dopiero w pazdzierniku dostane jakies dotacje z tytulu bycia bardzo biednym /versus/images/graemlins/laugh.gif
    A następnym razem villain jedź wolniej bo aparat jakby focusa nie zlapal /versus/images/graemlins/laugh.gif

9. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

kogo obchodza spary na tym forum?! /versus/images/graemlins/laugh.gif
    samochody sa niezle ale ja wole statki, heheh
    jeszcze raz zebyscie nie zapomnieli ...
    nie glosowac na tego jak to ktos trafnie ujal co zmienil imie na prezydent...LOL
    jaka kaszana slyszalem o roznych przybitych imionach ale zeby chciec miec na imie prezydent? duren i ma byc prezydentem? juz to widze
    prezydent Prezydent Tusk :p

ja moge grac ale krakow/ katowice ewentualnie rejony opola od wrzesnie...

10. GLC

GLC Well-Known Member

O, przodek byczego /versus/images/graemlins/laugh.gif

11. byczy

byczy Well-Known Member

Nie piszcie tak szybko, bo przyjdzie myke zobaczy posty pisane co minute, zobaczy jakies samochodziki...i huj zbanuje nas.
    PS. Mam cos zajebistego- Mandaryna-moja ulubiona(aktualnie /versus/images/graemlins/wink.gif ) Polska gwiazda http://media.putfile.com/mandaryna2

EDIT::
    [ QUOTE ]
    GLC said:

O, przodek byczego /versus/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
    Nie no musze isc majtki zmienic /versus/images/graemlins/laugh.gif

12. GLC

GLC Well-Known Member

Nie zbanuje, w Jamboree sa 3 watki, ktore maja po 267, 174 i 160 stron...

13. lotrzyna

ROTFL

I zeby ne bylo, ze spamujemy forum VFDC :p - to jak z tym graniem ? /versus/images/graemlins/laugh.gif
    Bylem ostatnio w Krakowie - ladne :p dobre sake na cieplo podaja w centrum japonskim /versus/images/graemlins/laugh.gif

A co do grania to jakas miejscowa jest potrzeba bo tak "do Katowic" to gdzie konkretnie pojedziemy ?...

14. lotrzyna

A ten ROTFL to bylo jako odpowiedz na przodka Krakowaiaka ale jakos mi nie zacytowalo posta nie wiedziec czemu :p trza sie nauczyc poslugiwac forum :p

15. GLC

GLC Well-Known Member

Piszcie, piszcie, po polsku nikt z tych, co mogliby nam zaszkodzic, nie kmini /versus/images/graemlins/smile.gif

Villain: tylko w sumie mozna by unikac podwojnych postow... :p

16. byczy

byczy Well-Known Member

Jak juz sie upierasz na to granie w gre w ktora nikt juz niegra, to poczekajmy na wache.
    Niech namowi Tetsa zebyz zrobil w krakowie u siebie, albo w kielcach, to nawet nas wiecej bedzie. Ja moge wziac tekkena 5, DOA2hardcore iSF3rdStrike, jak wam sie juz ta tandeta znudzi :p

17. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

byczy dupku:) nie spodziewalbym sie po tobie "jaruckiej", az do dzisiaj... nabijasz posty poza tym tematem a to juz zakrawa na "brudna walke"...
    ale nie o tym chcialem... /versus/images/graemlins/laugh.gif
    Jak slucham tej mandaryny to kojarzy mi sie to tylko z moja wokaliza po herbatce z "golden rumem" tylko ze ja spiewam wyzej... takie fachowe muzyczne pojecie, pewnie nie bedzie wam wiele mowic ale moze sie czegos nauczycie... eunuch style, cos swita?

KURWA! JA PROTESTUJE!!!!!!
    JUZ 3 RAZ NAPISALEM POSTA DALEM ODSWIEZ I MUSZE DOPISYWAC, nie bawie sie tak... poczekam az pojdziecie spac i napisze co mam do napisania /versus/images/graemlins/smile.gif
    powinna byc jakas reglamentacji (ciekawe co to znaczy:) ) mozliwych wypowiedzi w tym temacie...

ja sie wylaczam bo na regionalnej zaraz zapodadza "Nawigatora", ahoj, spamerzy!
    skad wy macie tyle butelek na te mesydze?? /versus/images/graemlins/laugh.gif

18. byczy

byczy Well-Known Member

[ QUOTE ]
    40i4 said:

byczy dupku:) nie spodziewalbym sie po tobie "jaruckiej", az do dzisiaj... nabijasz posty poza tym tematem a to juz zakrawa na "brudna walke"...

[/ QUOTE ]
    Co nie jest prawnie zabronione, nie jest zakazane. Zreszta nie widzialem tutaj regulaminu w ty topiku.
    Ja chyba tez sobie cos obejrze kumpel mi jakis shit z krzakami podrzucil- Battle Royale czy cos.

Edit:
    tylko nie piszcie duzo, bo bede jutro musial nadrabiac zaleglosci.

19. lotrzyna

Dobra to ja wezme GT4, TK5, MGS3, WE9, PES4 i pare innych i bedzie zajebiscie... gramy w VFIVevo i wszystko...
    Powaga 40i4 zagralbym z toba bo w sumie z tych filmikow to niewiele mozna wywnioskowac jak kto gra... to Ty grales tym "podskakujacym" Dzekim ? bo juz nie pamietam .....

Ej panowie odpuszczacie ????
    A Battle Royale to zajebisty fiulm - jezeli ktos lubi filmy tego typu oczywiscie /versus/images/graemlins/laugh.gif
    Chyba se pogram w Vfa w takim razie .. a moze jakis endurance w GT4 ? no nic obaczy sie jeszcze

piszcie piszcie bede w poblizu

a tak wogole to 40i4 dobre texty sypiesz /versus/images/graemlins/laugh.gif tak trzymac :p regla cos tam :p dobre dobre

20. GLC

GLC Well-Known Member

[ QUOTE ]
    byczy said:

Co nie jest prawnie zabronione, nie jest zakazane.

[/ QUOTE ]

No lol, chyba mialo byc "co nie jest prawnie zabronione, jest dozwolone"? /versus/images/graemlins/smile.gif

Share This Page

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice