[PL] Kto nie gra w VF, ten brudas. Dobra?

Discussion in 'Local Scene' started by 40i4, Aug 7, 2005.

1. byczy

byczy Well-Known Member

Re: [PL]gra ktos bo sie nie moge opedzic od mozliwosci sparingu

No dobra juz dobra, odobrazam sie /versus/images/graemlins/wink.gif
    Mial minac tydzien, ale gdzie ja bym swoje glupoty popisal- w pamietniku??
    A wy nie cwaniakujcie z dobrymi przeciwnikami, bo jak wy graliscie w te gre to mieliscie z kim chyba. A ja na jakis spar to musze miesiacami czekac, a i tak jak juz sie cos trafi to tylko na pare godzinek /versus/images/graemlins/frown.gif

2. GLC

GLC Well-Known Member

[ QUOTE ]
    byczy said:
    A wy nie cwaniakujcie z dobrymi przeciwnikami, bo jak wy graliscie w te gre to mieliscie z kim chyba.

[/ QUOTE ]
    No, ze soba! LOL! /versus/images/graemlins/laugh.gif

3. Wacha

Wacha Member

SIEMA
    Nie mam ochoty ani czasu dolaczac sie do waszego topika (tak ogolenie to przepraszam, za naruszenie waszej "brudnej pedalskiej trojcy" i wstawienie wlasnego posta - po prostu nie mialem gdzie).
    Przechodzac do sedna - co powiecie na maly zlocik? moze z Villainem by sie zagadalo zeby Trema nakrecil? Albo jak wroce to z Tetsem pogadam (moze sie jakis wolny weekend u niego na chacie? A moze ty Byczy nas na chatke zaprosisz? Tak ogolnie to mnie pierdoli gdzie - na terenie polski moge jechac wszedzie, a nawet jak cos sie bedzie dzialo to najblizsze kraje europejskie rowniez moge odwiedzic. Chcice na granie mam nieziemska.
    Ja mam czas od 20 (dokladnie od 21 bo 20 mam egzamin w lublinie (byczy: pewnie cie odwiedze), ktory bedzi trzeba opic).
    A teraz smutna wiadomosc - polska staracila wlasnie jednego z graczy VFa, a mianowicie KURASA. Pierdolony materialista stwierdzil ze zostaje w Irlandii na rok:p.
    Dobra - musze konczyc, bo lece na koncert mansona i Iron Maiden. Jak sie spoznie to mi nie zaplaca:p

4. byczy

byczy Well-Known Member

E!! madafakerze jeszcze zyjesz, a z tym kurasem to czytajac muslalem ze napiszesz ze go muzyni zgwalcili i pojmali do piwnicy jako swoja dziwke. Apropos zlotu czy czegostam u mnie to ja juz pisalem, ze byla mozliwosc- jeszcze jest do soboty /versus/images/graemlins/wink.gif bo mialem ze 3 wolne lozka + kupe podlogi, nawet na 2-3 dni, no ale bez odzewu- ciebie nie ma, 40i4 stwierdzil ze z cipami nie bedzie gral, do warszawskich wiejskich chlopkow to nic nie pisalem bo unich jest tak zajebiscie ze wogole po co dupe z miasta ruszac??. A do GLC to wogole nie pisalem bo wiadomo dlaczego, jak nie wiadomo to niech bedzie zagadka /versus/images/graemlins/wink.gif
    A po terminie(w sobote wraca tesciowa) to wjezdzaj do mnie tak jak zwykle-na pare godzin(4-5)
    Pogadaj z tetsem i niech on zrobi w krakowie- to nawet MZO bedzie mial blisko to wbije.
    PS. Mam kurasa w gazecie /versus/images/graemlins/laugh.gif

5. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

[ QUOTE ]
    wacha
    ... "brudnej pedalskiej trojcy"...

[/ QUOTE ]
    "Kurwa jego faszystowska mac..."
    Ile raz jeszcze tu napisze ze sie MYJE?!

Byczy jak cos napisze to nic tylko siasc i .... zapalic papiersa bo sens juz zostal wylozony /versus/images/graemlins/wink.gif
    Wiadomo chodzi o moja obecnosc na wszelkiej masci sabatach, paradach rownosci czy ukamieniowaniach Parady /versus/images/graemlins/smile.gif...
    teraz (do listopada) nie jezdze bo nie mam kasy, wyjatek krakow/katowice bo tam moge dzieki miotle sie dostac...
    co jeszcze? 09.09-16.09 nie mam mnie w melinie (czyli domu rodzinny), wiec nawet pobliskie mnie rejony w tym czasie gwarantuja moja nieobecnosc...

Ponizsza tresc nie zawiera zadnych waznych tresci i moze zostac pominieta bez zadnych nieprzyjemnych skutkow
    Mam killerskiego juggla dla Dzakiego:
    ciek dyz ot madfakers: (nie wiem czy moj akcent nie jest troche za bardzo arystokarcki /versus/images/graemlins/wink.gif )
    [3][3][+][K]->[G]+[P]+[K]->[G]+[P]+[K]->[G]+[P]+[K]
    "[G]+[P]+[K]' Mozna powtarzac dopoki szmata nie wstanie, bo pozniej to zalezy czy przeciwnik gra na poziome polskiej sredniej (ten przypadek jest dla nas najkorzystniejszy, bo w przypadku posiadania mniejszego damage od przeciwnika powtarzamy to do momentu az:
    - sie skonczy czas
    -przeciwnik wyjdzie za arene (to tylko w przypadku areny z lukami w ogroddzeniu albo jego calkowitym braku)
    i ujrzymy jeden z fenomenalnie odegranych tzw. "Gewinner Pose" Dzakiego ktore tylko w jego wykonaniu powoduja wszystkie te piekne rzeczy o ktorych tworza od setek lat artysci :|
    co do oponenta na wyzszym poziomie niz nasza srednia krajowa polecam nie granie tym dzuglem bo jest najzwyklej bezuzyteczny, pokusze sie nawet o okreslenie bardziej parlamentarne: jest chujowy.
    Innych scenariusz nie przewiduje ale tak samo jak ze te przeze mnie opisane tak i za te nieuwzglednione w tym G.A.G.'u nie ponosze odpowiedzialnosc :p

Prosze jeszcze GLC o zaopiniowanie tego tworu jako osobe ktora najlepiej zna system z ludzi czytajacych ten temat...

6. GLC

GLC Well-Known Member

Dzagiel spoko majonez, mucha nie siada. A czasami na majonezie siada, chociaz chetniej na kupie. Ja nie wiem czemu.

7. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

siet, przecie dalem odpowiedz i nie ma:| no coz to jesio-ra...
    wiedzialem ze ta technika moze miec powodzenie, przetestuje ja na kims najpewniej na krowiatym /versus/images/graemlins/smile.gif
    a co do Naiwnych Pytan w tym przypadku dlaczego muchy lubia glowno to ja tez nie znam odpowiedzi (w koncu to naiwne pytanie /versus/images/graemlins/smile.gif )
    ale slyszalem gdzies podpowiedz nie wiem czy przypadkiem nie od Starca ze sceny 24 ,ze
    jesli chcesz zrozumiec muche musisz sie wczuc w nia, myslec tak jak ona, kazdy nawet najskrytszy zakatek jej glowy ma nie stanowic dla ciebie tajemnicy, rzeklbym nawet musisz wejsc w nia i poczuc jej wnetrze /versus/images/graemlins/smile.gif (wszelkie skojarzenia premiowane lepszym zrozumieniem przekazu /versus/images/graemlins/smile.gif )
    to wtedy moze zdegradujemy range tego pytania , hehehe

8. byczy

byczy Well-Known Member

[ QUOTE ]
    40i4 said:

..przetestuje ja na kims najpewniej na krowiatym /versus/images/graemlins/smile.gif..

[/ QUOTE ]
    Nie no mysle ze twoj nowy spar partner sie na to nie zlapie /versus/images/graemlins/wink.gif. W sumie to lepiej dla ciebie zeby sie nie zlapal, bo z wrazenia moglyby mu puscic zwieracze. Nie byloby moze w tym cic strasznego, wszakze u krowiatych to podobno norma, ale dostrzegam w tym dramatyzm: co by bylo gdybys wtedy, z radosci ze udala sie akcja, sprobowal nasladowac muche???
    Moral- nie z krowiatym te numery 40,4 albo 2 rowery /versus/images/graemlins/laugh.gif

9. GLC

GLC Well-Known Member

No chyba nie chcecie grac w to chujowe VF4, skoro JUZ za 6 miesiecy wychodzi VF5 arcade? /versus/images/graemlins/smile.gif

10. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

Oficjalne info? znaczy czy od segi pochodzi ten news...
    ja nie chce grac w VF4 bo ilez mozna... chce Piatki tylko ze nawet jesli wyjdzie za 4 miesiace tak jak piszesz to co nas to?
    beda filmiki i inne smakolyki, ale bedzie trzeba sie obejsc bez grania... taki syf mamy mieszkajac nie u japanow...

-------------------
    Gaska Balbinka

11. GLC

GLC Well-Known Member

Dupa tam, a nie oficjalne info... Plota jak zwykle... Ale ktos tam podobno gdzies uslyszal w JAPONII, wiec pewnie to prawda!

P.S. Do finskich chujkow mamy nadal baaardo daleko...

12. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

Jest poranek 2 dnia szkoly i zaczalem dzien od obejrzenia filmiku...
    Fajny jest tylko krotki... grafa jest zajebista, a ci co sie czepiaja ze syf to swintuchy. :| No, co wy? albo no, co oni?
    [ QUOTE ]
    GLC
    Dupa tam, a nie oficjalne info... Plota jak zwykle... Ale ktos tam podobno gdzies uslyszal w JAPONII, wiec pewnie to prawda!

[/ QUOTE ]

E, sram na takie prawdy... .
    Ale skoro gadanie glupot nie jest karane to ja napisze za VF5 wyjdzie jeszcze w tym roku. A "uzasadnim" to tym ze mi sie tak wydaje.

13. paulosowski

paulosowski Active Member

Witajcie ludziska!!! Widze ze jak zamkneli forum extreme to tu sie przeniosla mala vf scenka /versus/images/graemlins/smile.gif Po ogladnieciu filmiku o vf5 naszla mnie mysl,ze ta nowa panienka moze walczyc stylem malpy (to przez jej ostatnia pozycje, jak sie tak wygiela /versus/images/graemlins/smile.gif co o tym myslicie?

14. GLC

GLC Well-Known Member

[ QUOTE ]
    PawelO:
    Po ogladnieciu filmiku o vf5 naszla mnie mysl,ze ta nowa panienka moze walczyc stylem malpy (to przez jej ostatnia pozycje, jak sie tak wygiela /versus/images/graemlins/smile.gif co o tym myslicie?

[/ QUOTE ]
    Ja mysle, ze nie dyskutuje na 3 tematy - polityka, religia i sztuki walki. Skoro masz w profilu w "hobbies" martial arts i napisales o stylu malpy w obu swoich postach, to lepiej sie wstrzymam od komentarzy.

P.S. Genjuro, right? /versus/images/graemlins/wink.gif

15. byczy

byczy Well-Known Member

G_L_C cos ty taki napastliwy, moze to wie z oficjalnego zrodla(jak 40i4) dla mnie moze walczyc stylem dupy, oby nie byla z nia takiego paralizu jak z malgorzatem /versus/images/graemlins/wink.gif

16. GLC

GLC Well-Known Member

Fajnie byloby, gdyby miala taka postawe jak FL, tylko bardziej irytujaca, wiecej klatek na bloku, wiecej low'ow i hit throws na bloku.

17. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

ja mam jakies oficjalne zrodla? hm... dobra.
    mam wtyki tu i uwdzie ale genralnie wtykam zadko i tylko z gumka
    znowu swinstwa, obrzydliwe wypisuje :|
    O Pani miej mnie w opiece swojej bo odkad ze szpitala wyszedlem kontrolwac sie nie potrafie i ludzi na droge zla sprowadzam...
    A w ogole spierdalac od niego...
    Mlodzian albo stary pryk (bo skad ja niby mam widziec) kurna chcial zagadac, blysnac jak mandaryny w sopocie ze ona niby spiewac to nie tylko z plyty umie a wy go besztacie... nie no zarutje przecie wiem ze GLC wcale nie beszta tylko jest niewychowany a to nie jego wina /versus/images/graemlins/wink.gif zart, dziwko nie denerwuj sie... /versus/images/graemlins/laugh.gif
    O polityce w ogole bylo juz... a tusk wczoraj u tego ulizanego prowokatora lisa wydygal debaty z cimoszka, hehhe
    Niech ma szmata... krzywa morda, sepleniace kurwiarz!(nie przystoii sie tak unosci, ale nie moge juz, bo do jaruckiej to sie nie przyznaja; a sprawa choc bez dowodu to jest oczywista [midovic])
    tusk sucks (rym obojniaczy, niedokladnie precyzyjny) /versus/images/graemlins/smile.gif
    haslo czytane po polsku nie ma sensu w stopniu mniejszym niz czytane pol po polsku pol po angieslku...

18. lotrzyna

lotrzyna Well-Known Member

LOL zajebistty topic :p Humor mozna sobie poprawic /versus/images/graemlins/laugh.gif Co do sparow to warszawa dupe moze ruszyc tylko musi miec gdzie, napisalem GLC na gg (jak jeszcze wielce szanowny mistrzu go nie zmienil...) zeby dal znac Byczemu, ze pisze sie na ten zlocik u niego - nie wiem czy dal mu zanc czy nie. Do 20.09 nim wacha przyjedzie to jeszcze w chuj czasu ale watpie zeby wczesniej wypalilo cos z grania - macie jakies pomysly ?- bo nie wiem czy odrywac sie od GT4 czy nie -> 34 misje zrobione, 56 licencji na Golda i 26 na silver :p U Trema odpada bo chlopaczyna tez za chlebem gdzies wyruszyl ale tak jak mowie moge na weekendzie podjechac do kogos (chyba zeby ktos chcial wpasc jakos tu i w Arenie zanocowac - granie 24h jednym slowem :p ) ewentualnie mam urlopik miedzy 18 a 23 to wtedy tez moge podjechac przy czym w wawie musze byc 23
    Co do grania on-line to tak sie sklada, ze gralem z gosciem zwanym Ti - moze kojarzycie - taki wietnamczyk gra Leiem w tekkena i Bobem, ale teraz glwnie tnie w 2d - znaczy sie jest najlepszy w Polsce w SF :p - Zero ma chyba xywe na forum extrima - nie pamietam - w kazdym razie cialem z nim w Tekkena 3 via Killera (czy jak to sie tam zwalo) i smigalo jak zloto - zero zaciec - z tym, ze obaj mamy net w asterze i mieszkamy 500 metrow od siebie - co nie zmienia faktu , ze smigalo jakbysmy na jednym Tv grali.
    Dalej co do VF5 to wolalbym zeby bylo na PS3 bo kupowanie 2 konsolek mi nie pasi (PS3 kupuje od razu ale jak wyjdzie na X360 to i to bede musial podjac bo samo 360 odpada :/)
    Troche sie rozpisalem :p

A i jeszcze pare glupich kawalow:

Polskie druzyny w Lidze Mistrzow sa jak jadra, zawsze biora udzial a nie wchodza.

Podczas sprawdzania sprawozdan doktor znalazl blad, przeczytal go i skierowal sie do kolegi z pytaniem:
    - To zdanie jest poprawne czy nie?
    Kolega:
    - Nie do konca.
    Doktor:
    - "Nie do konca" to moze panu dziewczyna powiedziec

Mis zarzadzil w lesie, ze kazde zwierze ma mu przynosic mieso do jedzenia. W przeciwnym razie bedzie je bil swoim wackiem. Przyszla kolej na zajaczka. A co zajaczek mogl przyniesc misiowi? To co sam zjada, czyli salate. Mis zgodnie z zalozeniem zaczal bic zajaczka wackiem. Bije go i bije. Na to zajaczek w skmiech. Mis zdezorientowany bije jeszcze mocniej, ale zjaczek jeszcze bardziej sie smieje. Mis bije wiec z calej sily, ale zajaczek ciagle sie smieje. Mis nie wytrzymal i pyta zajaczka:
    - Z czego sie tak smiejesz?
    - Bo jezyk przyniosl jabluszko!

A do Finow to nam jeszcze troche brakuje ale damy rade - 3mc i mamy 100 stron na luzie :p

A bylbym zapomnial:
    http://img376.imageshack.us/my.php?image=img00009ed.jpg -> wlasnej roboty :p

villain jakby cos

19. GLC

GLC Well-Known Member

Ten jotpeg cos nie trybi...

Edit: Juz trybi... ale to jakis samochod tylko... bieda... /versus/images/graemlins/laugh.gif

20. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

To naoliw, bo umnie ani zaskrzypi...
    Jakas be em we... zolta, heheh
    ale prowadzi baba wiec troche niebezpiecznie;)

Share This Page

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice