[PL] Kto nie gra w VF, ten brudas. Dobra?

Discussion in 'Local Scene' started by 40i4, Aug 7, 2005.

1. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360
    Re: [PL] Kto nie gra w VF, ten brudas

zmylka /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

jako zem zdal na semestr nastepny, albo mi sie tylko tak wydaje...
    wyrazam duza chec zagrania z kims w gre z serii VF /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

2. GLC

GLC Well-Known Member

A jebnac ci? /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Wczoraj sie jeszcze podniecales, ze tylko 1,5 miesiaca zostalo do VF5, to czekaj.

To, ze wyrazasz chec zagrania, to my wiemy. /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

3. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

MOze wiecie, ale mnie to nie zaspokaja /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Nie ma to jak komus napisac, a jeszcze lepiej calemu swiatu, ze masz ochote np. zagrac w np. VF /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

4. lotrzyna

lotrzyna Well-Known Member

No to lecimy z lista nr 2:

1 ja :p
    2 40i4
    3 Wacha
    4 Kuras
    5 Byczy
    6 Di
    7 Ruccio
    8 Tetsu
    9 Trem
    10 Soul
    11 Sylwan ?...
    12 Griever ?
    13 GLC ?
    14 Cephiros_VII ?
    15 zolw ninja ?
    16 ZSS (CZ)
    17 Pacco (CZ)?
    18 Knot (CZ)?
    19 Turi ?
    20 Bakayaro ?

Ta lista w sumie konkretnego celu nie ma wiec nawet nie ma sie z czym mijac :p
    Ciekawe ile osob z tego bedzie gralo .. ile bedzie moglo gdzies w euro pojechac... :p /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
    A ja jestem nr1 bo to wymyslilem :p
    Co do jezdzenia po Polsce to jak bedzie jakis hotelik tani o dobrych warunkach to sie moge na weekendy pojawiac bo teraz nihongo mam w piatki a nie w soboty wiec luzik. Jakoze nagle okazalo sie, ze raczej nie bede mogl zakupic PS3 to wyrazam nadzieje, ze inni bede organizowac jakies "rozgrywki"...
    W wawie moze nawet i sie znajdzie jakis motel ale jaka cena to nie wiem, pewnie nie mniej niz 70PLN za dobe ?... przyjedziesz w sobote rano popykamy caly dzien jedna dobe oplacisz i w niedziele przytniemy znowu tak do 20 i wszystko w temacie, potrenuj cobym cie nie niszczyl za bardzo :p i mozesz wpadac, przemysl sprawe, ale potrzeba by jeszcze kogos do tego bo we 2 osoby kiepsko, 40i4 wpadlbys znowu do wawy ?:D zapytam jeszcze Wache itp, w wawie tez sie ten caly zolw ninja pojawil to moze i jego sie da namowic i rucciego...

No to ja tez wyrazam te chec pogrania

5. GLC

GLC Well-Known Member

Nie lepiej alfabetyczna liste zrobic? Ja mam troche inny pomysl - zrob dwie. Jedna osoby, ktore beda grac na pewno i czytaja to forum, na razie mozesz byc ty + 40i4, mozesz tez dopisac mnie. Jak griever albo czescy bramkarze sie zdecyduja, to sie ich dopisze (tylko trzeba im dac znac). Druga lista - ludzie, "ktorych znasz", typy z forum PE itd. - beda na doczepnego. /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Uwaga dodatkowa: Ja nie pisze sie na zadne spotkanie, gdzie bedzie sylvan. Malo prawdopodobne, zeby on sie gdzies ruszyl, ale wole zaznaczyc.

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">bo teraz nihongo mam w piatki</div></div>
    Za pretensjonalne wyslawianie sie bede rozdzielac kopy, w dupe. /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Otrzymujesz sztuk: jedna. Ponizej zamieszczam poprawne wyrazenie:

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">bo teraz japonski mam w piatki</div></div>

6. lotrzyna

Za pretensjonalne wyslawianie sie bede rozdzielac kopy, w dupe. /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Otrzymujesz sztuk: jedna. Ponizej zamieszczam poprawne wyrazenie:

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">bo teraz japonski mam w piatki</div></div> </div></div>

Dobra teraz lece na browar jak wroce to odpisze cos konkretniej :p
    Nie mniej jednak bardzo cieszy mnie ten oto fragment twojego posta:
    "mozesz tez dopisac mnie" - jesli faktycznie tak bedzie to lux.
    Dobra spadam, pozniej zedytuje albo przyspamuje kolejnym postem coby pogonic Grekow (hmm jak sie mowi na grekow jak przykladowo na wegrow "madziary";-) )

7. GLC

GLC Well-Known Member

Bo ja wiem, brudasy? /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Ja tak mowie na wszystkich "ciemniejszych". /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif

8. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360
    ja myslalem ze on strzelil palcowke i z 'nikogo' mu wyszlo 'nihongo' :p
    a tu jakas japonski O_O, ble

no chyba moge gdzies jechac, ale zebym mial w wydatkach do transoportu nocleg dodawac to troche fantazyjne podejscie >.>
    no i wolabym zeby to bylo gdzie w katowicach albo w krakowie??
    wawa troche suks :p
    ...
    jade na chate jutro wiec bede offline iles... czyli nie umiawiac sie ze mna na forach... moge nie odpisywac /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

9. GLC

GLC Well-Known Member

Na co sie niby mamy umawiac. /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

10. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360
    no, jaaaaa......
    na granie!! /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
    czy to jescze dla kogos nie bylo jasne? lapki do gory, zebym latwo mogl je skosic :p

11. GLC

GLC Well-Known Member

Myslisz, ze ktos sie z toba bedzie chcial umowic na granie akurat jak bedziesz na feriach? Co za optymistyczne podejscie. /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

P.S. Kto to jest "zolw ninja"? Prawdziwy? /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shocked.gif

12. Griever

Griever Well-Known Member

PSN:
    Griever_PL
    Zastanawialem sie nad tym samym i mysle ze jest prawdziwy.
    Prawdziwe pytanie to: Ktory to zolw ninja?
    I jak ten koles gra z takimi paluchami. Na pewno na sticku, ale chyba nie jest wtedy za dobry /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

13. GLC

GLC Well-Known Member

No i gdzie ten konkretniejszy post, z Izby wypuszczaja przed 11:00, wiec juz powinien byc... /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

14. GLC

GLC Well-Known Member

Dubelpost, bo mi sie nudzi.

Czyta ktos jeszcze forum PE? Niezle sie tam dzieje, Sylvan od dawna ma VF5 i ocenil te gre na 40/40!

Kto by sie spodziewal. /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Villain, miales zamiescic sposob na uzdrowienie polskiej sceny VF.

40i4, gramy dzisiaj? O sorry, mialem sie nie umawiac, no coz, to w takim razie przepadlo. /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

15. Mr. Bungle

Mr. Bungle Well-Known Member

Spamujecie jak szaleni, podwojne posty, pisanina o niczym, i jeszcze to gadanie o tym, jak to dogonicie finow, przegonicie grekow itp. To forum nie sluzy do zabawy, jak macie pisac takie bzdury, to moze lepiej ten watek zamknac albo wyrzucic? Piszcie normalnie... Nie chce mi sie wywalac pojedynczych postow, ale jak mi sie zachce, to z 250+ sie zrobi 50. A wtedy nikogo nie przegonicie.

16. GLC

GLC Well-Known Member

To Griever spamuje, bana mu.

17. lotrzyna

Dobra lecim z tematem.
    Listy nie bede dzielil zeby ogolnie bylo wiadomo ile jest osob, moge jedynie + zaznaczyc osoby, ktore na 100000% beda graly w VF5, z ZSSem sie poPMuje jak oni to widza, dam sobie w sigu linka do posta z lista - jesli tak sie da.. a zolwia ninja to przetestuje pod katem jego umiejetnosci w VFa w przyszlym tygodniu.
    A gdzie ja napisalem, ze uzdrowie polska scene VF ? Inna sprawa, ze sie staram ale sam moge nie dac rady - pisze na forum extrema, daje linki do fajnych filmikow z dobrymi walkami ale chuj nikt nie odpisuje, nawet nie pisza, ze chujowe albo cos...
    W dysputy z Sylwanem sie nie wdaje bo bez sensu, ale zagralbym z nim kiedys gdzies conajmniej po to aby go upokorzyc :p byc moze faktycznie ma scene 16 osob i moze ciezko byloby z nim wygrac a moze i by mnie rozwalil - nie wiadomo, ale moze bym go zniszczyl i by sie w koncu przymknal.
    Co do sposobu, moge miec kilka pomyslow ale potrzebni sa ludzie chetni do realizacji bez tego dupa zbita.
    Przykladowy plan, na ktory prosze jakos zareagowc typu - niemozliwe czy cos ale zeby jakas reakcja byla, zamieszczam ponizej:
    1 Dogadujemy sie jakos z czechami na "wzajemne" wizyty, wiecej osob = lepiej, cos tam sobie GLC z nimi pojezdzil w topicu o nagrodzie ale da sie przezyc
    2 W polsce proponowalbym powiedzmy jedno granie ogolnopolskie w miesiacu, jak ktos bedzie chcial sie poswiecic dla VFa to w ciagu miesiaca jest chyba w stanie odlozyc przynajmniej na bilet i jedna dobe noclego w czyms maksymalnie tanim, moge pomagac finansowo z jedzeniem jesli powiedzmy osoby "mogace sobie pozwolic na pomoc" tez by sie dolaczyly,
    3 wszyscy nowi gracze w polsce powinni wiedziec o istnieniu vfdc i szczatkowej organizacji VFa w polsce i taki przykladowo Cephriot (nie chce mi sie szukac poprawnej xywy :p) moglby przynajmniej odpisac na pytanie do niego, skoro w lokalizajcji ma Nowy Sacz czy cos takiego nie pamietam, nie uosabiajac, "nowi" mogliby dozycac jakies symboliczne "cegielki"
    4 umieszczanie filmikow z naszej "sceny" na necie i w miare mozliwosci "promocja" tychze na vfdc czy fprum pe
    5 "wciskanie" vfa przy turniejach tekkena - z mojej strony byla juz taka inicjatywa, pare razy poleglem ale raz - dosc wazny raz /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/d.gifD/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/d.gifD - cos sie udalo ... i tu wazna jest kwestia "liczby mnogiej" osob chcacych VFa "wcisnac" - uogolniajac wszystkie punkty odnosza sie do inicjatywy kilku osob, jezeli takowych nie bedzie to i ja olewam "sprawe polska" i pozostane przy graniu w domowych pieleszach ale narazie jeszce nie chce zmarnowac tego, ze mi sie chce ... (dziwne zdanie :p )
    6 wyjazdy powiedzmy do Londynu jak juz cos pogramy ale to juz troche inna bajka co do tego wiem, ze nie wiele osob mogloby sobie pozwolic a biorac pod uwage moja sytuacje osobista w ostatnim okresie i ja byc moze bym sie nie kwalifikowal,

Wiem, ze caly moj post brzmi strasznie glupio ale napisalem go calkiem na powaznie, jesli macie krytyczne lub jakiekolwiek uwagi co do niego to zapraszam do dyskusji, byc moze wlasnie od takiej dyskusji cos rozpoczniemy bo bez niej na pewno nie.
    Ogolnie jesli ktos widzi cen nadziei na realizacje czegos takiego niech sie odezwie, ze pisze sie przynajmniej na podjecie proby zrobienia czegos.
    Dodatkowo Informuje, ze (jak zreszta pisalem wczesniej) chetnie zagram w VFa jeszcze przed premiera VF5

Czy nadal mozna liczyc, ze przynajmniej 40i4 i GLC beda grac w VF5 ? (pytanko nawiazujace do posta GLC)

To tyle z mojej strony jak na razie, post troche przydlugi wiec nie sprawdzam poprawnosci gramatycznej czy ortograficznej - nie nie pisze postow w wordzie ale kopiuje przed wyslaniem coby ich nie tracic /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

18. GLC

GLC Well-Known Member

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">W dysputy z Sylwanem sie nie wdaje bo bez sensu, ale zagralbym z nim kiedys gdzies conajmniej po to aby go upokorzyc :p byc moze faktycznie ma scene 16 osob i moze ciezko byloby z nim wygrac a moze i by mnie rozwalil - nie wiadomo, ale moze bym go zniszczyl i by sie w koncu przymknal.</div></div>
    Sylvan sie nie przymknie NIGDY. Moim zdaniem nie ma sensu go znosic tylko po to, aby jedna osoba wiecej grala w VF. Proponuje przyjecie uchwaly przewidujacej ignorowanie go.

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Dogadujemy sie jakos z czechami na "wzajemne" wizyty, wiecej osob = lepiej, cos tam sobie GLC z nimi pojezdzil w topicu o nagrodzie ale da sie przezyc</div></div>
    Nic nie jezdzilem, ZSS jakos zrozumial klimat i zarty, tylko Unicorn mial jakis taki atak paranoi. Do jutra mu pewnie przejdzie.

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">W polsce proponowalbym powiedzmy jedno granie ogolnopolskie w miesiacu, jak ktos bedzie chcial sie poswiecic dla VFa to w ciagu miesiaca jest chyba w stanie odlozyc przynajmniej na bilet i jedna dobe noclego w czyms maksymalnie tanim, moge pomagac finansowo z jedzeniem jesli powiedzmy osoby "mogace sobie pozwolic na pomoc" tez by sie dolaczyly</div></div>
    Jedno granie ogolnopolskie w miesiacu nie przejdzie, nie ma nawet szans. Po pierwsze nie damy rady tak sie zgrac, po drugie finanse - nawet ten raz w miesiacu to dla niektorych osob spory wydatek. Bedziemy musieli sie ograniczyc do spotkan lokalnych, a na skale kraju to moze tak raz na 3 miesiace.

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">wszyscy nowi gracze w polsce powinni wiedziec o istnieniu vfdc i szczatkowej organizacji VFa w polsce i taki przykladowo Cephriot (nie chce mi sie szukac poprawnej xywy :p) moglby przynajmniej odpisac na pytanie do niego, skoro w lokalizajcji ma Nowy Sacz czy cos takiego nie pamietam, nie uosabiajac, "nowi" mogliby dozycac jakies symboliczne "cegielki"</div></div>
    Jak chcesz, zeby Cephiros odpisal, to napisz mu PM - predzej takie cos zobaczy, niz zagajenie w watku. Co do polskich forow - licza sie w sumie tylko PE i Neo+, jest tez jakies duze forum ogolne, nie pamietam nazwy. Ja sie nie pisze na zaden advertising tam, bo mam niska tolerancje na glupote uzytkownikow. /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">"wciskanie" vfa przy turniejach tekkena - z mojej strony byla juz taka inicjatywa, pare razy poleglem ale raz - dosc wazny raz DD - cos sie udalo ... i tu wazna jest kwestia "liczby mnogiej" osob chcacych VFa "wcisnac" - uogolniajac wszystkie punkty odnosza sie do inicjatywy kilku osob, jezeli takowych nie bedzie to i ja olewam "sprawe polska" i pozostane przy graniu w domowych pieleszach ale narazie jeszce nie chce zmarnowac tego, ze mi sie chce ... (dziwne zdanie :p )</div></div>
    To juz bardziej sensowny pomysl, ale tutaj jest problem sprzetu - na razie VF5 bedzie wylacznie na PS3, potem X360, co nie ulatwia sprawy. Zobaczymy, moze cos sie uda zrobic w Gorze Kalwarii (jesli impreza bedzie) albo przy okazji EPx. No i zawsze sa czesi, ktorzy tez maja pare duzych imprez - zapowiedzieli sie z czyms na czerwiec.

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">wyjazdy powiedzmy do Londynu jak juz cos pogramy ale to juz troche inna bajka co do tego wiem, ze nie wiele osob mogloby sobie pozwolic a biorac pod uwage moja sytuacje osobista w ostatnim okresie i ja byc moze bym sie nie kwalifikowal</div></div>
    Gadalem z ludzmi i scena londynska na razie w gruzach, ale jest nadzieja, ze cos sie ruszy. Z Wroclawia bilet do Londynu i z powrotem to okolo 400 zl (Centralwings), inne duze miasta na pewno podobnie, a wiec do przezycia, w koncu nikt co tydzien tam latac nie bedzie...

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Czy nadal mozna liczyc, ze przynajmniej 40i4 i GLC beda grac w VF5 ? (pytanko nawiazujace do posta GLC)</div></div>
    Ja bede gral, 40i4 o ile mi wiadomo tez, tylko u niego jest problem taki, ze nie moze sie szarpnac na sprzet. Co do mozliwosci wyjazdow, nawet tu do mnie blisko do Wroclawia, to juz musi sie sam wypowiedziec.

19. Griever

Griever Well-Known Member

PSN:
    Griever_PL

Ja sie pisze na pewno na ogolnopolskie granie raz na 2 lub 3 miesiace, ale wtedy juz konkretnie:)

Co do wciskania VF na turnieje, to po znajomosci moglbym chociaz sprobowac, ale znajomy chociazby z Neo+, badz znajomi tekenowcy graja wszedzie, ale mnie informuja tylko o lokalnych (Wielkopolskich) turniejach, bo wiedza ze Tekkena mam w dupie :p
    Mimo wszystko zawsze mozna sprobowac, bo to wykonalne jest.

Ja wiem, ze najprawdopodobniej nie moglbym sobie pozwolic na granie za granica, przynajmniej na razie /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif

Lotrzyna, odezwij sie do mnie na gadu wreszcie, to moze sie jakos umowimy na granie przed premiera VF5 /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
    I podobnie jak GLC i prawdopodobnie 40i4 bede gral w VF5 i to z wielka checia, jednak na PS3 i gre bede mogl sobie pozwolic odrobine po premierze (ale przed koncem kwietnia na 1000% /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif )

A co do tego Sylvana, to wogole go nie znam, ale wierze wam na slowo, i jestem za pomyslem GLC. Jesli koles ma stwarzac problemy, to lepiej niech go nie bedzie.

A co do zainteresowania graczy VFDC czy innymi forami, to moje ziomki grajace w VF maja adres tej strony ode mnie i ich namawialem, ale to i im sie musi chciec tym interesowac.
    Nic, tylko zalowac /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif Ja sie im tam nie bede caly czas prosil.

20. GLC

GLC Well-Known Member

Ale wiesz, ze to nie bedzie w Poznaniu? /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Share This Page

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice