[PL] Kto nie gra w VF, ten brudas. Dobra?

Discussion in 'Local Scene' started by 40i4, Aug 7, 2005.

1. GLC

GLC Well-Known Member

Re: [PL]gra ktos bo sie nie moge opedzic od mozliwosci sparingu

Graczy wpisuje sie tylko w miejscu w lewym gornym rogu, mala tabelka sama sie wypelnia nickami...

Co do rewanzu - popatrz na tabelke, Gracz 1 gra z Graczami 2-8. Potem Gracz 2 gra z Graczami 1, 3-8 itd. Jest normalna walka i rewanz, tylko nie po sobie... Po co mieszac ilomas tam tabelkami?

Double elimination jest dla pedalow.

2. lotrzyna

lotrzyna Well-Known Member

No tak - od razu rozwiazala sie kwestia "zeby nie wpisywac 2x tego samego", faktycznie rozegramy wszystko wg schematu jaki podales i nie dosc, ze bedzie mecz i rewanz, tabelka wszystko podliczy /versus/images/graemlins/wink.gif to jeszcze bedzie tak, ze kazdy bedzie rozgrywal "serie" walk w sensie, ze bedzie walczyl kilka walk z rzedu - to jest dobre.
    Jakies newsy w kwestii mozliwosci obejrzenia finalu OH5?

3. GLC

GLC Well-Known Member

[ QUOTE ]
    lotrzyna said:
    to jeszcze bedzie tak, ze kazdy bedzie rozgrywal "serie" walk w sensie, ze bedzie walczyl kilka walk z rzedu - to jest dobre.

[/ QUOTE ]
    Zrobilem tak, zeby zminimalizowac kwestie podpinania stickow/padow - robi to jedna osoba tylko, zmiana jest dopiero po 7 walkach.

[ QUOTE ]
    lotrzyna said:
    Jakies newsy w kwestii mozliwosci obejrzenia finalu OH5?

[/ QUOTE ]
    Wlasnie siedze nad ta kwestia i sa postepy. /versus/images/graemlins/wink.gif Jak zrobie na cacy, to dam znac co i jak.

4. lotrzyna

[ QUOTE ]
    GLC said:
    Wlasnie siedze nad ta kwestia i sa postepy. /versus/images/graemlins/wink.gif Jak zrobie na cacy, to dam znac co i jak.

[/ QUOTE ]

Ooo to naisu /versus/images/graemlins/smile.gif Z gory dzieki /versus/images/graemlins/cool.gif
    I tak w ogole to "przepostowalismy" Grekow /versus/images/graemlins/lol.gif , mysle, ze u schylku VF5 damy rade i Finom /versus/images/graemlins/wink.gif

5. GLC

GLC Well-Known Member

OK, udalo mi sie uruchomic stream... Nie bede tutaj pisal, jak ktorys chce info, to walic na GG/IRC.

P.S. Jakosc wideo jest NIEZLA.

6. GLC

GLC Well-Known Member

Ciapciaki, piszcie cos... Villain, miales wszystkich wyprzedzac i co. /versus/images/graemlins/smile.gif

Musialem zrobic dubla posta, zeby cos ruszylo... Pewnie i tak nie ruszy... /versus/images/graemlins/tongue.gif

7. lotrzyna

Ja moge pisac ale co z tego skoro jakos caly "swiatek" ucichl nagle po zlocie .... chyba na zlocie poszlo cos nie tak i dlatego wszyscy tak zamilkli.
    Zapytalem w topicu scena VFIV evo czy ktos gra to sie nikt nie odezwal ale teraz mam mini plan to napisze jeszcze raz.

A tak juz poza VF IV to kurde caly czas sie gryze w sobie czy kupic PS3 + TV + AS + VF5 czy sobie na dluuugo wyjechac ale siedziec z wywieszonym jezorem i ogladac dalej filmiki /versus/images/graemlins/frown.gif

GLC rozumiem, ze kupujesz PS3 + VF5 w dniu polskiej premiery konsoli ? - bedzie mozna sie wbic ? /versus/images/graemlins/lol.gif bedziesz gral na ASie a ja na padzie /versus/images/graemlins/laugh.gif albo nie ja tylko my jak jeszcze ktos wpadnie /versus/images/graemlins/smile.gif przemysl sprawe /versus/images/graemlins/laugh.gif Jak pisalem wczesniej bede mial mozliwosc przetestowania tego wszystkiego w wawie ale chodzi mi bardziej o pogranie tak powiedzmy 2 dni /versus/images/graemlins/laugh.gif albo 3 /versus/images/graemlins/laugh.gif nocleg, zarcie itd sobie sam zalatwie nie ma problemu, taa wiem troche wczesnie sie wpraszam ale lepiej wczesniej niz pozniej /versus/images/graemlins/lol.gif

8. lotrzyna

No i sie zajebiste kurwa forum extrima wyjebalo, GLC jako mod powinienes wiedziec - ile admini serwka, na ktorym to "cudo" jest postrawione maja czasu na reakcje ? pewnie do rana nie ma co marzyc ? sie ostro dopytuje bo akurat ciekawa kwestia byla poruszana w zwiazku z PS3 - rejestrowanie wersji innej niz eur w eur - podobno spokojnie sie da tylko trza adres i kod pocztowy z usa miec - skad ja kurde wezme adres w Japoniii ?:p moze ten z tutoriala do rejestracji konta w VFnet ?:p ale nie wiem czy tam jest adres

Kurde mialem cos jeszce napisac ale zapomnialem co.. a juz wiem
    oglada ktos jeszce filmiki z HK bo ja mam kurrrr*a 5GB do obejrzenia i 5GB do zassania zeby byc na bierzaco ale jakos mi sie nie che ... - sa jakies fajne przedmioty ostatnio ? Widzialem byl update ale nic ciekawego IMO sie nie pojawilo to nawet na forum nie wspomnialem.
    A ten przedmiot, o ktorym pisales hektar czasu temu GLC - to byl okular czy sztuczne oko ? nie wiem co to dokladnie jest ale wydaje mi sie, ze widzialem to juz jakos wczesniej ale moge sie mylic.
    No to walnij ktos jakiegos posta bo kurwa 3 z rzedu napisac juz raczej nie moge bo pomysla, ze sam do siebie pisze :p
    Ogladaliscie majewskiego ostatnio ? Zajebisty :p
    Tradycyjnie nie chce mi sie juz litrowek poprawiac bo pozno i trza w kime /versus/images/graemlins/wink.gif

9. GLC

GLC Well-Known Member

Nie masz kodu pocztowego z Japonii? Zapytaj japonskich kolezanek. /versus/images/graemlins/smile.gif

Ja ostatnio w ogole filmikow z HK nie ogladam, ciagle to samo. /versus/images/graemlins/smile.gif Przedmiot Lau to mlodszy wyglad (wlosy), a nie okular. /versus/images/graemlins/wink.gif

Majewski syf, nienawidze przyglupa. /versus/images/graemlins/smile.gif

Forum PE juz dziala. /versus/images/graemlins/laugh.gif

Villain, zgadnij co... Zgubilem twoje GG oczywiscie, odezwij sie. /versus/images/graemlins/smile.gif Moglbys wrzucic do profilu na forum PE, to bym cie nie nekal...

P.S. Kto wyjebal moj ostatni post stad? o_0 W ryj?

10. lotrzyna

Myslalem, ze sam wywaliles tego posta...
    GG nie wrzuce na forum bo nie chce zeby mi sie jakies mietki odzwywaly do mnie :p
    Majewski rzadzi.
    Jezeli chodzi o proszenie japonskich kolezanek o cos to moge to zrobic ale nie chce bo nie chce wykorzystywac ich uprzejmosci, a gdybym poprosil o cos niewygodnego to mialyby problem etyczne z odmowieniem (najprawdopodobniej bo zawsze moglyby totalnie mnie zlac :p)
    A tak w ogole to co Ty z tym gg robisz ????? zrob raz export kontaktow na serwek i z banki.

11. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

ja mam publicznie nr gg i mietki do mnie nie gadaja /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
    moze przez te dane w katalogu publicznym, hehe
    czasami jak ja osobiscie podam komus numer gg to potem jestem pytany czy abym na pewno to byl ja bo w katalogu publicznym jest ... /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

12. Griever

Griever Well-Known Member

PSN:
    Griever_PL

Siemka! Kurde, juz kawal czasu nie pisalem nic na tym forum. W sumie to ogolnie malo co pisalem :p
    Ale zagladam tu od jakieeeegos juz czasu wiec pomyslalem ze dam znac ze istnieje i egzystuje przez wiekszosc czasu w Poznaniu, wiec jakby co to z checia z kims posparuje, chyba ze sie jakis mini turniej szykuje lub cos :p (jasne jasne :p )

Jakby co dla zainteresowanych podaje moj numer gadu: 2912229
    lub Griever na komunikatorze TLEN

13. lotrzyna

Re: [PL]gra ktos bo sie nie moge opedzic od mozliw

Poznan ?
    Kurde nie mozecie ludzie mieszkac gdzies blizej wawy ?;-)

Pogralbym w VFa /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif w wawie :p

14. lotrzyna

Widze kurwa mac, ze nikomu sie pisac nie chce wiec po raz kolejny musze pisac kilka postow z rzedu.
    Grecy juz nas lykneli do finow jeszcze troche brakuje a jak tak dalej pojdzie to Salwador ???? nas lyknie...

No ale tak zeby jakakolwiek wartosc post ten posiadal - wylicze osoby grajace w VF w polsce, ktorych istnienia mam swiadomosc.

1 ja :p
    2 40i4
    3 Wacha
    4 Kuras
    5 Byczy
    6 Di
    7 Ruccio
    8 Tetsu
    9 Trem
    10 Soul
    11 Sylwan ?...
    12 Griever ?
    13 GLC ?
    14 SephriotVII ?
    15 zolw ninja ?
    16 ZSS

jak ktos z wpisanych ma jeszcze kogos do dodania to zapraszam, znakiem zapytania zaznaczylem osoby, z ktorymi w zyciu nie gralem
    A po co to wogole ? a nie wiem - tak dla informacji moze ? w koncu pewnosci, ze osoby te jeszcze kiedykowliek w VF zagraja, nie mam.
    Ogolnie troche to mniej niz w tekkena :p ale nie jest najgorzej IMO...

15. Griever

Griever Well-Known Member

PSN:
    Griever_PL

Hej, mi sie tam ten spis podoba, milo wiedziec na czym stoimy /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
    A do tego mozna zawsze dorzucic mojego kumpla, swietnie gra Gohem i tylko Gohem. Sam mowie ze nie gra w VF tylko w Goha /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
    nick to Bakayaro, albo Balkon ^^, ale raczej Bakayaro /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Mozna sie gdzies tam w wawie tanio przekimac? Bo mam ochote kogos nawiedzic na serie sparringow /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif (wezme szalik Lecha jaby co, to bede nocowal w szpitalu)

16. GLC

GLC Well-Known Member

Taka lista troche sie mija z celem (teraz). Ja we Wroclawiu mam kilka osob, ktore niby beda grac, ale z modelu "ja z Wroclawia nie wyjezdzam".

Sylvan + 15 jego stalych przeciwnikow z Jaworzna WON.

ZSS to chyba Czechy, nie Polska. /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif A skoro juz ich liczymy, to ZSS, Unicorn, Pacco, Knot i jakies lebki. /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

17. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

a mnie ta lista ani ziebi, ani grzeje.
    ale mozesz doliczyc do niej turiego

PS
    odwazny jestes listujac nas od liczb i siebie piszac przy '1' /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

18. GLC

GLC Well-Known Member

Re: [PL] Kto nie gra w VF, ten brudas

40i4, co ty tak kochasz te posty edytowac /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Ja i tak wszystko widze.

Edit: Jak mozna napisac "Cephiros_VII" jako "SephriotVII"? /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

19. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

teraz jak mam sesje z glowy (czekam tylko na wynik poprawki) to nie mam co robic z czasem i se edytuje...

VF5 juz tuz, tuz, wiec na pewno macie przyszykowane pieniadze na caly sprzecior /forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

PS

20. GLC

GLC Well-Known Member

PS co?

Share This Page

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice