[PL] Kto nie gra w VF, ten brudas. Dobra?

Discussion in 'Local Scene' started by 40i4, Aug 7, 2005.

1. paulosowski

paulosowski Active Member

Re: dupa?

I po co sie tak ograniczac?

2. paulosowski

paulosowski Active Member

Yo, guy's co tak przycichliscie? napiszcie cokoliwek...nawet cos glupiego /versus/images/graemlins/wink.gif

3. lotrzyna

lotrzyna Well-Known Member

Pytanko bynajmniej nie majace na celu przyspamowania :p
    Czy to forum czyta ktokolwiek z Warszawy ??
    Pytam bo zagralbym z kims w Evo ale byczy sie nie pisze, wacha i tetsu - sluch o nich zaginal...
    40i4 przyjechalbys do wawy ? moze uda mi sie wydebic rzutnik od kumpla wiec granie byloby na konkretnym ekranie :p Mam czas do konca lutego bo pozniej wszystkie weekendy do wakacji mam juz zajete.

I jeszcze jedno pytanko - ktos by sie pisal na jakis wyjazd gdzies do europy na granie w VFa ?

Poscik bedzie powtorzony na forum extrima jakby cos.

4. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

chetnie zagram w vf tylko ze
    od tego miecha komornik wszedl mi na konto, zabral maybacha oraz kolekcje futer i zlotych lancochow wiec wypadzik do wawki jest dla mnie finansowo niemozliwy
    jak mozna zrobic zlocik blizej opola/ olkusza albo dostane zaliczke w realu w ktorym jeszcze nawet nie pracuje to przyjade ale teraz moje szanse na wawe sa bliskie zeru - HAHAHA
    co jeszc ... HAHAHA
    moze kiedys moja fortuna wroci, ale jeszcze nie dzis, dzis musze sie uczyc pilnie i sluchac co maja do powiedzenia wielcy naukowcy ich madre przemyslenia oraz ogladac ich zamyslone twarze to jest moje zycie lalallala
    wiec wybieram picie /versus/images/graemlins/laugh.gif

HAHAHA

5. lotrzyna

Aktualnie bilet w 2 strony do Londynu niecale 300PLN, miejscowke mielibysmy za free (jak wiadomo tysiace polakow tam wyjechalo w tym pare osob ode mnie z firmy :p) wiec ....
    A jezeli chodzi o cos w polsce to jezeli chcesz gdzies kolo siebie to moze sam mozesz cos zrobic ? W sensie tylko miejscowke +TV ?

6. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

no to moze by dalo sie cos w opolu w tym tygodniu (po srodzie jakos takos) choc jeszcze nic pewnego ale napisac chyba moge
    mam tylko tv i to nie swoj wiec o reszte musi zadbac ktos inny... :?

7. lotrzyna

No to moge przyjechac w piatek wieczorem albo w sobote rano - innej mozliwosci nie ma bo w ten piatek co byl i dzis mam urlop, wiec w ten piatek raczej urlopu nie bedzie.
    Odjazd pociagu 17.30 przyjazd do Opola 21.30 - jechalbym tym bo 0 przesiadek
    Rozumiem, ze daloby rade do niedzieli - nie na 1 dzien ?
    Wezme konsole, gre i pada :p Moze, jeszcze 1 osoba z wawy by przyjechala ale watpie...

8. lotrzyna

A moze w sobote rano ??? Bo wtedy zalapalbym sie na bilet weekendowy ... bylbym o 10.30 w Opolu.

40i4 napisz czy to wszystko bedzie na 100% bo pewnie max do srody musze bilet zarezerwowac...

9. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

sziet, zapomnialem ze mam sie uczyc na poprawke LOL
    ale ze mnie pojeb... jak moglem zapomniec przecie to egzamin u naukowca :|
    hmm co tu zrobic teraz...
    a przyszly tydzien? od srody powinienem miec czas /versus/images/graemlins/wink.gif

10. lotrzyna

Dobra przyszy weekend czyli 24.02 do 26.02 bedzie lepiej i dla mnie, i moze paczek do tego czasu sie zdecyduje, no i moze Byczy [P]P (jezeli jest miejscowka na tyle osob oczywiscie).
    Ale pozniej juz nie moge bo kazdy weekend do wakacji bede mial zajety.

11. Vipe

Vipe New Member

Yo!!

witam!!!
    Mimo iz jestem glownie fanem Tekka to ostatnio dorwalem VFevo i mi sie strasznie spodobala /versus/images/graemlins/laugh.gif
    W zwiazku z tym mam pytanko gdzie moge dorwac jakies fajne filmiki z EVO. Bo na tym forum ostatnio wiekszosc filmikow to jest z FT lub VF5. No ale ja sie nie znam i moze FT nie roznie sie tak bardzo od EVO. /versus/images/graemlins/smile.gif

Istnieje jakis serw z filmikami, cos jak maxima dla tekkena???

mniej wiecej chodzi mi o cos takiego np /versus/images/graemlins/smile.gif
    http://virtuafighter.com/versuscity/showflat.php/Cat/0/Number/77118/an/0/page/7#77118

niestety te linki juz nie dzialaja, a kiedys jak jeszcze dzialaly to pamietam ze sciagalem sobie gora po 2 walki dla kazdej postaci by zobaczyc jak EVO wyglada. Wiec chyba sie juz spoznilem /versus/images/graemlins/frown.gif

Przede wszystkim chodzi mi o filmiki dla Goha i Jackiego, bo nimi zaczynam, ale na resze tez chetnie bym sobie luknal /versus/images/graemlins/smile.gif

btw. widze ze z VF w Polsce jest gorzej niz myslalem /versus/images/graemlins/wink.gif

pzdr

12. Cephiros_VII

Cephiros_VII Well-Known Member

Re: Yo!!

Witam w naszym skromnym gronie /versus/images/graemlins/smile.gif

@1. Jesli linki w tym temacie co podales nie dzialaja to raczej ciezko bedzie cos znalesc... Evo to juz historia, FT wyszlo dosyc dawno, a teraz to juz ludzie robia miejsce na serverach pod VF5 /versus/images/graemlins/smile.gif. Sprawdz na glownej strone linki do stron japonskich i koreanskich, moze jeszcze cos tam jest. Przedewszystkim sprawdz VFZONE bo tam bylo najwiecej filmikow (dla samej Pai sciagalem 600MB /versus/images/graemlins/smile.gif)

@2. Mylisz sie, z VF w Polsce jest DUZO gorzej niz myslisz /versus/images/graemlins/wink.gif

13. BodyMechanic

BodyMechanic Member

Re: [PL]gra ktos bo sie nie moge opedzic od mozliwosci sparingu

witam !

does anyone play in/around Lublin at all ?

14. ZSS

ZSS Well-Known Member

A C&H fan or do you have that avatar from picpop thread bombs?

15. MaxJackl

MaxJackl New Member

Witam

z checie bym z kims zagral z warszawy lub zambrowa w VF2 lub VF3. Gram od 11 lat w gry serii.

bardzo mi zalerzy

maxio

16. lotrzyna

No panowie trzeba troche postow nastukac, jeszcze troche i grekow przespamujemy /versus/images/graemlins/wink.gif 40i4 wrzuc jakas smieszna historie
    Grywasz cos wogole przed wielkim zlotem ? (wooooow to juz tylko 11 dni do rozpoczecia /versus/images/graemlins/laugh.gif)
    Cephiros ty caly czas grywasz w VFIVevo ?

17. GLC

GLC Well-Known Member

Co to za wymuszone badziewie? /versus/images/graemlins/smile.gif I dlaczego mnie nie pytasz, czy gram w Evo...

18. lotrzyna

No i co na tym sie zakonczy cala fala postow?...
    40i4 spowaznial czy jak ? /versus/images/graemlins/laugh.gif
    Cephiros z ty pytaniem o Evo to bylo na serio... :8

19. GLC

GLC Well-Known Member

40i4 sie uczy co egzaminow pewnie, bo to kujon jest. /versus/images/graemlins/wink.gif No i musi zauwazyc, ze tu cokolwiek piszemy, to moze sie obudzi... Na PE sie dzisiaj udzielal dwoma postami...

20. lotrzyna

Nie wierze, panowie kurwa, do pisania...
    1.11 sobie troszke pogram /versus/images/graemlins/laugh.gif chyba WWWCII (czy jakos tak) bedzie najlepszym treningiem (nie liczac ludzi /versus/images/graemlins/wink.gif ) same gwiazdy /versus/images/graemlins/wink.gif Sprobuje namowic mojego brata zeby pojechal na zlocik ale ostatnio malo brakowalo a bylby VF na zywo, wiec moze byc problem :p poza tym gnoj nie chce juz grac - gra Wolfem i Bradem - ostatnio scigalismy sie kto kogo szybciej wykonczy - oczywiscie normalne walki, nie to, ze jeden poddaje sie drugiemu - po prostu walczylismy normalnie i patrzylismy kto kogo szybciej ubil z zastrzerzeniem, ze usial byc Excellent - szmaciarz wygral - chyba w 6 sekund sie wyrobil - niepotrzebnie QRowalem /versus/images/graemlins/wink.gif :p
    A tak w temacie VFa - GLC napisales, ze 40i4 cie skosil - powaznie to pisales czy zartowales ? bo majac w pamieci wywiad z toba w PSXextreme (cos na ksztalt wywiadu w kazdym razie...) myslalem, ze to ty jestes najlepszy w polsce - wiec jak to jest ? bo jezeli faktycznie 40i4 cie skosil to zlocik moze wygladac dosc monotonnie... a wyniki ligi 40i4 8walk 8 wygranych 0 porazek...
    Czy na turnieju w gorze kalwarii, na ktory notabene nie pojechalem bo musialem pracowac na weekendzie :p byl wacha ? (turniej wygrany 40i4)

Dobra starczy tego pieprzenia, nie chce mi sie sprawdzac posta wiec jak beda jakies bledy to sorry /versus/images/graemlins/laugh.gif
    b+P+G,b+P,P,db+P,K,G,ff+K+G /versus/images/graemlins/laugh.gif

Share This Page

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice